Privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik.

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker ved tilgang af indhold, hvis du registrerer dig som medlem eller abonnent, eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, betalingsoplysninger samt arter og deres lokation. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af medlemskab, abonnement, artsliste, køb og login.

Ved gennemførelse af betalinger med PayPal vil informationer, der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, blive videregivet til PayPal, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation. Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores website.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og registrere dine køb, betalinger, arter og deres lokation, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt eller betalt for. Herudover anvender vi oplysningerne til udsendelse af Poecilia Bladet og nyhedsbreve.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i 12 måneder efter seneste betalingsudløb, og slettes herefter permanent. Formålet med at gemme oplysningerne i 12 måneder er, at du i den periode ikke mister medlemsnummer, betalingsinformationer og oplysninger om de arter og lokationer du eventuelt selv har registreret. Ved udmeldelse eller opsigelse af abonnement kan du anmode om, at oplysningerne slettes permanent med det samme. Oplysninger om nye medlemmer slettes efter 90 dage, hvis der i perioden ikke er registreret en betaling.

Videregivelse af oplysninger
Poecilia Scandinavia anser det som væsentligt for opfyldelse af selskabets formål, at medlemmer har mulighed for at komme i kontakt med hinanden. Oplysninger om navn, adresse, telefonnummer, e-mail og indberettede arter vil derfor være tilgængelig for selskabets medlemmer, via en medlems- og artsliste placeret bag personligt medlems-login på selskabets website.

Yderligere videregivelse af personoplysninger vil kun ske hvis det kræves i henhold til lov, eller hvis du giver samtykke til det.

Vi benytter desuden simply.com og paypal.com som tredjeparter til opbevaring og behandling af data. De behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

- At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
- At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom. En begrænsning af brugen af dine personoplysninger kan medføre, at vi ikke kan tilbyde det produkt, eller den ydelse, du efterspørger eller har betalt for.

Websitet ejes og publiceres af:

Poecilia Scandinavia
CVR: DK31198712

Ved formand Kai Qvist
Skelvangsvej 189
DK-8920 Randers NV

E-mail: formand@poecilia.org