Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Arrangementer

Tilbage til forum

Sensommermøde ved Viborg

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Michael Winther
Skrevet d. 16/07-2020
kl. 20:58:03
Fælles sommermøde, Poecilia Scandinavia og Viborg Akvarieforening
Lørdag d. 29.8.2020

Program:
Kl. 11:00
Hjemmebesøg hos Michael Winther. Virksundvej 30, 8831 Løgstrup. Michael holder især goodeider, også kaldet ægte ungefødende tandkarper. En stor del af Michaels fisk tilbringer perioden maj-september ude i haven i baljer på 90-150 liter. Vi kigger til baljerne og hører om hvordan udesæsonen er gået indtil nu. Der vil også blive mulighed for at få et kig ind i Michaels lillebitte fiskerum.
Kl. 13:00
Kører vi til Naturskolen i Undallslund skov (Kapt. Undalls vej 1, 8800 Viborg) og spiser en velfortjent frokost i form af sammenskudsgilde. Alle medbringer mad til frokosten (koordineres ved tilmelding med Michael). Michael sørger for øl, vand, kaffe og te. Under frokosten skal fiskesnakken gerne køre lystigt de to foreninger imellem.
Kl. 14:30
En lille gåtur til den nærliggende artsrige Bredemose. Vi vil kigge på sumpplanter og vandinsekter mm.
Kl. 15:30
Mini auktion. Har man overskud af fisk, planter eller andet akvarie-relateret kan det medbringes til dagen. Pengene, der kommer ind på dagen, opfordrer vi til at donere til Aqua Lab i Morelia Mexico. Aqua Lab hører til under det biologiske fakultet på universitetet i Morelia. Medlemmer af Poecilia Scandinavia støtter automatisk Aqua Lab med 15 % af deres kontingent. De seneste år har Aqua Lab især arbejdet med et større genudsætningsprojekt af Zoogoneticus tequila, der har været udryddet i naturen.
Kl 17:00
Farvel og tak for i dag.