Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Ordet er frit

Tilbage til forum

poecilia bladet.

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Jørgen Hedegaard Andersen
Skrevet d. 12/10-2019
kl. 19:15:51
1: Skal Poecilia bladet bliver ved med at blive udgivet i parirform ?
2: Eller skal det være online der er fremtiden ?
3: Hvor mange her vil skrive artikler. ?
4: Skal bladet udkomme , 4 gange om året eller kun 2 ?
5: Lige nu har vi John Kløve som redaktør har han opbakning?
6: sidste jeg snakkede med John Kløve ville han ikke være Pacer skal jeg være Pacer og rykke for artikler. ?

Lad høre fra jer alle hvad I har lyst til at bidrage med.
( Jeg ved godt dette emne også er på menfacebook men ikke alle kommer
der, måske er der nogen der går og gemmer sig, så kom frem med gode
idéer, ønsker og arbejdskraft.
Michael Winther
Skrevet d. 15/10-2019
kl. 08:20:37
Problemet lige pt. er at der mangler en redaktør og der mangler skribenter. Så giver det ingen mening at diskutere form eller antal.
Du skriver godt nok at John Kløve er redaktør, men er han det fast? Her mangler jeg en klar udmelding fra bestyrelsen til medlemmerne. Har vi en redaktør eller har vi ikke en redaktør? (jeg kan også være nervøs for hvor længe John holder, det er efterhånden mange opgaver han har påtaget sig, hvis han også har taget denne).
Om bladet er i papirform eller elektronisk er for mig ikke en aktuel problemstilling lige nu. Der bør bare komme et eller andet. Det kunne også være et månedligt nyhedsbrev indeholdende bare een artikel og lidt nyt fra bestyrelsen. Jeg savner at få information og tanker fra bestyrelsen, og det tror jeg ikke jeg er det eneste medlem, der gør.
Jeg har skrevet meget til bladet førhen. Jeg vil gerne blive ved med at bidrage i det omfang arbejde mm. tillader det.
John Kløve Christensen
Skrevet d. 16/10-2019
kl. 19:45:01
For så vidt angår spørgsmålet om vi har en redaktør er svaret - Nej.

Jeg har tilbudt og har tid til at sætte evt. blade op og få dem sendt til trykkeri og videresendt til medlemmer.

Men det er meldt klart ud i bestyrelsen, at jeg ikke er redaktør, og ikke vil have ansvar for at fremskaffe artikler mv. fra medlemmer eller andre. Jeg kan påtage mig opsætningen og så må redaktionsgruppen sige fra, hvis de mener det skal sættes anderledes op.
Jørgen Hedegaard Andersen
Skrevet d. 18/10-2019
kl. 14:19:00

Jeg har skrevet det her forslag,for at danne mig et overblik over situationen, så jeg kan se hvad jeg kan gøre, jeg kan nemlig ikke rigtig føle med i hvad der sker. Så må have lidt hjælp.
Man kan skrive til mig både privat hvis man synes, ellers her for jeg går ind for størst mulig åbenhed. ( Det med åbenhed skriver jeg om i et andet opslag.
Morten Hansen
Skrevet d. 30/10-2019
kl. 22:47:23
Jeg synes idéen om et månedsbrev er god. Det stiller også et mindre krav til antallet af artikler. Jeg kan forstå, at det ikke er alle, som gider facebook (fair nok, har selv været der i mange år). Det kunne være rart for de "gamle" medlemmer, at der kom lidt ud en gang imellem og med et mindre interval. Desuden giver et månedsbrev endvidere mulighed for at åbne yderligere op for de gode debatter, som fx foregår på facebook eller i dette forum. Det handler om at samle trådene, så der rent faktisk sker en udvikling i klubben, og det ikke "bare" bliver ved snakken. Fx kunne den nylige gode artikel om genudsættelse være blevet oversat og sendt med. De ting man sætter fokus på i et månedsbrev, er uden tvivl med til at tegne fremtiden i klubben.

Mvh.
Morten

Stein Edward James Grønning
Skrevet d. 31/10-2019
kl. 08:26:56
Jeg meldte meg inn først og fremst for å få bladet - så det var jo litt uflaks at det var samtidig som bladet ble lagt ned :P

Michael Winther
Skrevet d. 31/10-2019
kl. 17:29:42
Et månedsbrev giver noget mindre arbejde med opsætning, her kan alle være med. Samtidig behøver man ikke have en fastlagt længde derpå. Hvis vi er mange nok, der bidrager indimellem, er arbejdsopgaven overkommelig.
Et månedsbrev behøver i mine øjne heller ikke altid at være på svensk/norsk/dansk. De fleste kan læse og forstå engelsk. Det befrier os fra den store opgave det er at oversætte artikler.
Morten Hansen
Skrevet d. 01/11-2019
kl. 20:10:34
Det er da også lidt irriterende, men et månedsbrev vil jo byde på det samme, bare lidt oftere. Jeg tænker ikke, at man skal gå på kompromis med kvaliteten af det skrevne, og billeder er jo også til at sende med elektronisk. Jeg kan se en udfordring med porto, hvis det skal sendes ud som et fysisk brev, men de fleste har jo mulighed for at printe i en god kvalitet et sted, hvis man absolut vil have papir mellem hænderne. Jeg kan fx printe på min arbejdsplads.
Morten Hansen
Skrevet d. 01/11-2019
kl. 20:20:33
Det vigtige ligger så i at indsamle bidragsydere til månedsbrevet. Her kan man godt være lidt opsøgende. Nogle gange skal folk bare have et kærligt klap på skulderen, så kommer de ud over stepperne. Fx kan man spørger medlemmer med nye som gamle fisk, om de ikke kan bidrage med et skriv og et par billeder om den ene eller anden art. Lidt baggrundsinformation, lidt erfaringer med hold osv. Nogle bør have fingeren på pulsen med ny information ang. arter, navneændringer, internationalt samarbejde, en form for Poecilia Scandinavia ude i verden osv. osv. Listen kan blive lang. Det vigtige er, at så mangge i klubben som muligt bidrager lidt. Det gør også månedsbrevet mindre følsomt over for sygdom, udfald på grund af arbejdspres i ens dagligdag osv. osv. Jeg tror, vi kan få mange på banen, hvis vi prikker lidt til dem på en venlig måde. De fleste vil gerne dele, hvis man viser interesse, og i realiteten er det jo det vores klub i bund og grund handler om, nemlig at dele vores interesse med hinanden. Nu skal vi bare have sat et team op?
--------------------------------
Michael Winther skrev:
Et månedsbrev giver noget mindre arbejde med opsætning, her kan alle være med. Samtidig behøver man ikke have en fastlagt længde derpå. Hvis vi er mange nok, der bidrager indimellem, er arbejdsopgaven overkommelig.
Et månedsbrev behøver i mine øjne heller ikke altid at være på svensk/norsk/dansk. De fleste kan læse og forstå engelsk. Det befrier os fra den store opgave det er at oversætte artikler.
--------------------------------
Michael Winther
Skrevet d. 01/11-2019
kl. 20:40:35
Vi har før haft et godt redaktionsteam. Det kan være svært at finde frivillige skribenter, men jeg tror også på at det godt kan lade sig gøre. Som skrevet længere oppe: jeg er med!
Morten Hansen
Skrevet d. 01/11-2019
kl. 21:53:58
Ok. Jeg vil gerne skrive en række artikler om lys til at starte med. Jeg kan også bidrage med korrekturlæsning, hvis det er nødvendigt og layout i det små. Personligt er jeg ved at bygge mit akvariehjørne til ungefødende fisk op. Processen fysisk og tankerne før og under kan jeg også sætte lidt ord på i forhold til mit igangværende projekt. Glæde, skuffelser, ændring af planer, økonomi osv.
Nørdviden om de forskellige arter kan jeg ikke stå for endnu, men jeg tænker, vi kan smide et idé-, bidrags, og kompetence-katalog op her på siden og bede folk om at "signe" op. Jeg tænker i hvert fald, at vi skal have én, som kender en del i klubben godt og kan spørge lidt ind til forskellige medlemmers små interessante projekter/fisk/rejser/besøg/arrangementer etc. Man kan lave en god historie ud af det meste. Vi kan endda klare "Hjemme hos" over skype/facetime, hvis det er nødvendigt.