Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Teknik/udstyr

Tilbage til forum

4: skal der findes en officiel vejledning i poecilia om hold af fisk?

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Jørgen Hedegaard Andersen
Skrevet d. 09/10-2019
kl. 19:57:01
4: i internationale guppy kredse, er det almindelige vedtaget viden at have 5-6 akvarier pr. Stamme guppyer for at kunne lave nogle show guppyer.

Kan vi i poecilia blive enige om 1 akvarie en art.
eller 2 akvariet en art, ved nogle arter er det nemlig nødvendige. ???
Så er ballet åbnet.
( køre vi efter det emne først.)
kevin rostrup
Skrevet d. 24/05-2020
kl. 08:40:19
Hej

Vil det sige at jeg ifg. Poecilia Scandinavia ikke må have 2 arter eller flere for den sags skyld, Gående i samme akvarie ?

Den regel/vejledning kan jeg ikke overholde, Nu holder jeg heller ikke arter der kan krydse sig med hinanden i samme akvarie.

Hvor kan jeg finde denne regel/vejlledning ?

Jeg har også opdrættet udstillings guppyer i mange år og også været medlem i europeiske foreninger under I.K.G.H. og opdrætter stadigvæk et par stammer for at jeg syntes genetik er spændende og sjovt. Men at holde vilde ungefødende tandkarper på samme måde "make no sense"
Michael Winther
Skrevet d. 26/05-2020
kl. 17:56:00
Hej Kevin
Ovenstående var kun et ide oplæg. Der findes ingen regler i Poecilia om at man kun må have artsakvarier. For mange arters vedkommende er det dog ofte medlemmers erfaring, at de trives bedst i et akvarium kun med artsfæller.
Vi kan og skal ikke bestemme hvordan medlemmerne holder deres fisk, men som medlemmer samlet i en forening kan vi alle lære af hinanden og give erfaringer videre.
kevin rostrup
Skrevet d. 26/05-2020
kl. 20:56:00
Hej

Nå for søren jeg troede det var en regel der var indført :)