Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Ordet er frit

Tilbage til forum

Poecilia-Bladet

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Leif Gjerde
Skrevet d. 17/02-2019
kl. 14:25:18
Det har vært mye diskusjon rundt Poecilia-Bladet og dets framtid de siste to årene. Jeg ser det ikke finnes noen diskusjonsforum for bladet på Poecilia sine nettsider. Det finnes en redaktørgruppe som bruker Facebook, men jeg bruker ikke Facebook, og er ikke medlem av redaktørgruppen. Funksjonene på debatt-sidene til Poecilia er like gode som Facebook, så jeg ser ingen grunn til å bruke Facebook når vi har egne og funksjonelle sider her.

Med en redaksjonsgruppe, er det uklart hvem en skal sende forslag til, og jeg tror den generelle dialogen rundt bladet vil engasjere mer hvis alle medlemmene får muligheten til å være med. Derfor dette nye emnet under "debatt".
Leif Gjerde
Skrevet d. 17/02-2019
kl. 14:29:01
Jeg forsøker å få en oversikt over hvilke akvarieblader som utgis av akvarieklubbene i Skandinavia. Også de nasjonale europeiske bladene er av interesse. Finnes det internasjonale akvarieblader? Jeg er ute etter trykte blader, ikke web-sider.
Michael Winther
Skrevet d. 11/03-2019
kl. 16:35:21
Desværre må vi nok erkende, at efter facebook er kommet til, er der absolut ingen, der bruger dette forum.
Jørgen Hedegaard Andersen
Skrevet d. 23/03-2019
kl. 12:22:29
Det er selvfølgelig ikke alle poecilias medlemmer der er på Facebook siden , det være langt fra, men er så heller ikke så aktive her.