Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Poeciliidae

Tilbage til forum

De gamle guppy-stammer

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Michael Winther
Skrevet d. 05/06-2011
kl. 14:39:33
Hej
Jeg har fra vores norske medlem Leif Gjerde fået en forespørgsel på Tena-guppyernes fangstår og om hvem der i sin tid fangede dem.
Som artslistefører synes jeg, at det kunne være meget interessant at finde flere oplysninger på de gamle guppy-stammer i Poecilia. Så hvis nogen kender til bl.a. Tena- og Caracas-guppyernes vej til selskabet vil jeg gerne høre nærmere.
Jeg sender en lignende forespørgsel til Christian Reusch, artslistefører i DGLZ.

Vh Michael Winther
Jørgen Hedegaard Andersen
Skrevet d. 19/08-2011
kl. 18:12:24

Hej da jeg ikke har set nogen reaktion på din forespørgelse om Tena guppyen, mener jeg at vide at Tony Brandt Andersen ( Akvarie Vest ) har har fanget den i en lille sø, bag et auto værksted i Ecuador.Årstalet kunne være rart at vide,men spørg Tony det kun være sjovt at få hele historien om Guppyen fra Ecuador,undskyld reaktionshastigheden.
V.H.Jørgen
Michael Winther
Skrevet d. 19/08-2011
kl. 20:44:25
Det lyder meget interessant! Jeg vil skrive til Tonny.
Michael Winther
Skrevet d. 20/08-2011
kl. 09:35:21
Tak for tippet Jørgen! Jeg har allerede haft kontakt til Tonny Brandt, og det er rigtigt, at han var med til at fange Tena guppyer for snart tyve år siden. Mere information følger senere!
Det er sådan noget her, som gør det rigtigt sjovt at være artslistefører!
Jørgen Hedegaard Andersen
Skrevet d. 21/08-2011
kl. 17:02:44
Ja et kan der komme en rigtig god gammel fiske historie ud af,jeg ved at Tonny er glad og stolt over at den lille guppy stadig lever i klubbens akvarier.Det var jo ikke ligefrem guppyer de var taget afsted for at fange.V.H.Jørgen