Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Ordet er frit

Tilbage til forum

Har Poecilia bladet solgt sin sjæl ????

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Albert Johann Palner
Skrevet d. 06/03-2011
kl. 12:55:17
Hej

Jeg har lige modtaget det sidste nummer af Poecilia bladet - godt blad !

Da jeg ligger bldet på bordet efter endt læsning ser jeg en reklame fra "DYREGO" (jeg har intet
mod reklamer) men jeg har sk. noget mod Guldfiskebobler.
Det kan ikke være rigtig at Poecilia bladet skal levere reklameplads til sådan noget.

Især medlemmer i Poecilis Scandinavia der har en så høj dyremoral at vi dårligt kan nå jorden.

Hilsen

Albert Palner

PS: Vi ses i Sverige
Lillian Werliin
Skrevet d. 06/03-2011
kl. 13:08:52
Nu er det faktisk ikke en guldfiske bowle men et akvarie med indbygget filter som skulde være rigtigt godt. Og de fåes i forskellige størrelser. Hvis det er fordi det er et rundt akvarium som du mener kan stresse fiskene kan jeg se din pointr, men ellers melder jeg hus forbi og ja vi ses i Sverige ;.)
Albert Johann Palner
Skrevet d. 06/03-2011
kl. 13:40:08
Hej

Om der så var indbygget 2 eller flere filtre (hvad er der galt med vandskift) så mener jeg ikke Poecilia bladet skal bruges til at marketsfører et sådan produkt - det er bare min holdning.

Det eneste det kan bruges til er rejer og evt. en enkelt ballonmolly (Den kan nok få plads).

Hilsen

Albert
Rune Evjeberg
Skrevet d. 06/03-2011
kl. 14:31:36
Hva er forskjell på et rundt acryl akvarium på 60 liter og et vanlig glass på 60 liter? Den klarer jeg ikke helt og se? Det samme om man velger den minste her på 15 liter, hva er da forskjell på det og holde feks killi i små isbokse som de fleste som driver med killi gjør eller hva med glasakvarier på 12-19 liter med små levendefødere som jeg vet mange i poecilia bruker.

Er det størrelsen som er problemet eller er det fasongen??

Og fordi om det reklameres med gullfisk i disse akvariene så betyr det vel ikke det samme som at de som selger dem anbefaler disse til dette bruk? Jeg vil nok tro at de som er medlem i en slik forening som Poecilia forstår bedre enn det.

Og så lenge det selges reklameplass uten restriksjoner på innhold så kan vel annonsøren strengt tatt reklamere for hva som helst.
Lillian Werliin
Skrevet d. 06/03-2011
kl. 14:54:52
Hvad er der galt med dem? Er bare interesseret i at få en begrundelse.
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 06/03-2011
kl. 15:25:34
Hidtil har vi solgt annoncer uden restriktioner på indholdet (bortset fra det, der er forbudt og som i øvrigt ikke har noget med akvariehobbyen at gøre). Indtægterne er i høj grad med til at finansiere bladet, og hvis vi på forhånd havde en masse restriktioner om, hvad der ikke måtte være med, ville det nok blive svært.

Det afgørende at lægge restriktioner i forhold til annoncører, men det modsatte, nemlig at annoncørerne ikke kan bestemme det, der står i bladet. Og det kan de ikke !

Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 06/03-2011
kl. 15:28:51
Undskyld. Der mangler et "ikke". Det afgørende er IKKE at lægge restriktionerne osv.

Pointen er, at annoncørerne bestemmer, hvad der står i annoncerne. Og redaktionen og Poecilia Scandinavia (og forfatterne af de enkelte artikler), hvad der står i bladet. Samt at parterne ikke blander sig eller forsøger at bestemme i forhold til hinanden. Og sådan er det !
Albert Johann Palner
Skrevet d. 06/03-2011
kl. 15:52:10
Hej

At sælge annoncer med restriktioner kan være et problem - men er det prøvet ?
Det kunne jo være at vores kunde havde andre varer at tilbyde f.eks artemieæg på dåse

Jeg synes at faconen på beholderen er et problem.

Penge er en god ting men det gør vel ikke noget hvis man har holdning til hvordan dyr
bør holdes - vi skulle jo helst ikke tilbage til syltetøjsglas - som vi startede med.

Jeg er lidt skuffet over jeres holdning til disse "akvarier" når i er medlemmer i en forening
med naturfisk og naturbevarelse som nøgleord - men det er som sagt min mening.

Hvis jeg har støt nogen vil jeg straks beklage

Hilsen

Albert
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 06/03-2011
kl. 15:59:19
Der er nogen annoncører, vi helst er fri for. Men det kan også have noget at gøre med kvaliteten af annoncerne (lay-out) at gøre...men at lægge restriktioner i forhold til selve indholdet i annoncerne, er jeg ikke helt vild med, må jeg indrømme..
Rune Evjeberg
Skrevet d. 06/03-2011
kl. 19:10:59
Jeg føler meg ikke stødt selv om jeg både er annonsør og layoputer for annonsen, men synes bare at hvis argumentet er kun at fasongen ikke faller i smak så er det for tynt. Det er nemlig dette arumentet vi hører oftest mot disse akvariene. Men hva med filterkapasitet og type filter. Dette er feks et av de få akvarier som leverer med et godt gammeldags bundfilter med en enorm biologisk filterkapasitet mot feks et svampefilter i et MP/Eheim eller Juwel akvarium. Jeg kan komme med mange gode argumenter for, men også noen mot. Jeg velger ikke denne type akvarier selv, men om noen ønsker et slikt akvarium så må folk selv få lov til og bestemme synes jeg.

Jeg klarer da rett og slett ikke se forskjell på et feks, Fluval Edge som vi også har hatt annonse for tidlige, som er 25 liter mot feks et biorb på 30 liter. Det er vel hvordan men innreder akvariet og hvilke fisk man holder i det som betyr noe.


Så i Poecilia regi, jeg føler jo allrede at det er vanskelig og få annonsører til vårt blad, så det og sette restriksjoner på innhold fører nok kun til flukt i annonsører. Det koster tross alt noen kroner og annosere, spesielt siden bladet først og fremst kun går til medlemmer, hvor de også er fordelt på henholdsvis Norge, Sverige og Danmark. Så hvis vi tenker på hva denne annonsen genererer av inntekter for annonsør så er det nok lik 0,- . Og meg bekjent så er vel også Poeciliabladet avhengig av disse annoseinntekter uten at det skal gå ut over noe annet.


Lillian Werliin
Skrevet d. 06/03-2011
kl. 19:13:39
Du har ikke stødt mig (overhovedet), men jeg har set det der var værrer og selv om jeg ikke selv ville købe dem tror jeg altså stadig ikke fiskene tager sig af om akvarier er firkantede eller runde. Desuden findes der i dag så utroligt mange muligheder indenfor hobbyen, her tænker jeg på rejer, snegle og andet mærkligt. De er i hvert til fælde fuldstændig fløjtende ligeglade om den er fund eller trekantet.
Johnny Lefevre Christensen
Skrevet d. 07/03-2011
kl. 16:33:20
Jeg kan nu godt følge dig i hvad du skriver Albert,Det er ikke kun et rundt akvarie på 60 liter men 4 akvarier eller guldfiske bowler fra 15 liter til 60 liter med b.l.a slørhaler i.
Kai Qvist
Skrevet d. 07/03-2011
kl. 18:02:03
Jeg ser ingen grund til at "klage" over annonsen, som både er pæn og i "tråd" med hvad vi som selskab kan stå inde for. Hvad folk fylder i deres akvarium, uanset om det er en stor firkantet balje eller en rund bowle, hverken kan eller skal Poecilia blande sig i.

Der findes et utal af produkter jeg på ingen måde vil støtte, men så undlader jeg blot at købe dem!
Hvis jeg så ved et uheld alligevel kommer til at købe et sådan produkt, betyder det så at jeg har solgt min sjæl? Hvis ja, så betyder det tilsyneladende ikke noget, for jeg lever da stadig i bedste velgående ;-)

-kq
Hugo Nielsen
Skrevet d. 13/03-2011
kl. 18:58:05
Bare en tanke!!

Om der skulle komme et billede af et akvarie, som af en eller anden grund ikke er optimal, lige netop på poecilias blad.
Det kan jeg altså ikke lige se det slemme i, da netop poecilia medlemmer, jo interesere sig en del for deres fisk og fiskenes velbefindende, hvilket betyder at : Der formentlig ikke vil være nogen poeciliamedlemer, som vil købe den uegnede pyt.

Hvad skade er der så sket ?