Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Ordet er frit

Tilbage til forum

Noget at grine af ;)

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Lillian Werliin
Skrevet d. 03/03-2011
kl. 12:20:43
Jeg har længe kørt med en TetraTec spandpumpe på et af mine 200 l's akvarier og den har bare ikke fungeret ordentligt. Der komme næsten ingen vand igennem. Jeg havde haft den åben og kunne ikke se der skulle være noget i vejen.
Jeg har bandet og tænkt: Sådan noget l... jeg har købt. Aldrig mere TetraTec.

Her i tirsdags kunne det bare være nok!!! For til Silkeborg og købt en ny pumpe!!

Så i går onsdag skulle den nye pumpe sættes til. Jeg gør den nye pumpe klar og skulle så bruge noget "snask" fra den gamle pumpe. Lukker den op (bliver selvfølgelig våde over det hele) hiver de hersens "bakker" op. Hvad ser jeg i den første - UPS - en plastikpose med kul i. Nå, det var da ikke så godt, men vandet kunne da komme uden om posen synes jeg. Tager næste bakke - to skummåtter - det er ok. Næste bakke indeholder også en skummåtte tror jeg lige til jeg løfter i den og ser ---- ja rigtigt gættet, en PLASTIKPOSE med keramiske rør. Ikke så sært der ikke har været noget flow!!!!
Det værste var at jeg selvfølgelig havde fået klippet og knækket (mit aldrig svigtende held) de første dele på den nye pumpe. Så hvad kan man lære af det?

Michael Winther
Skrevet d. 03/03-2011
kl. 15:20:40
Ha! Tjah, det er altid godt at være nysgerrig og pilfingret når man får nyt mekanik. Jeg fik i fødselsdagsgave et vældig fint usb digital mikroskop. Jeg legede med det en måneds tid, hvor jeg syntes at det var meget svært at stille ordentligt skarpt og at der kom mærkelige skygger på billeder. En dag, hvor jeg skal fotografere en eksotisk flue (link: http://www.fugleognatur.dk/forum/show_message.asp?MessageID=565108&ForumID=36 )opdager jeg at der sidder en beskyttelseshætte, som skal fjernes før brug. Jeg tager den af og straks er billederne meget skarpere!
Lillian Werliin
Skrevet d. 03/03-2011
kl. 17:25:02
Godt at vide man ikke er alene om det , ha, ha
Kirsten Sørensen
Skrevet d. 05/03-2011
kl. 12:44:39
HAHAHAHA.... ja, DET er da bare helt for sjovt.... tak for grineren :D
Johnny Lefevre Christensen
Skrevet d. 10/03-2011
kl. 08:15:11
LOL Lilian,men det er ju altid dejligt med undskyldninger for at få et nyt akvarie der passer til pumpen ;)
Lillian Werliin
Skrevet d. 10/03-2011
kl. 16:50:06
Nja, Johnny det er nu ikke en mulighed;) Men den kan da gemmes hvis en af de andre går i strykker