Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Ordet er frit

Tilbage til forum

Medlemskontigent.

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Rune Evjeberg
Skrevet d. 15/09-2010
kl. 22:09:29
Nå når vi har endret kontigenten, er det da mulig og betale flere år om gangen eller detter denne ordningen bort?
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 16/09-2010
kl. 15:58:24
Det vil give lidt problemer, når vi hvert år skal omregne fra Euro. I hvert fald hvis vi skal være millimeterretfærdige, og det behøver vi selvfølgelig heller ikke at være.

Altså kunne man for eksempel betale i op til tre år i det beløb i NOK, der gælder efter omregningen i år. Hvis ingen protesterer, der ikke er tekniske problemer i det, og den øvrige bestyrelse er med på det, kan vi sagtens gøre det :-)
Rune Evjeberg
Skrevet d. 16/09-2010
kl. 22:10:25
Det går jo også an og ta en overkurs på valuta for og ta hensyn til det, så betaler de som vil betale for feks 3 år av gangen litt mer enn om du bataler for 1 år om gangen. Det er i hvertfall for min del ikke fordi jeg vil ha det billigere med og betale for 3 år, men enklere.
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 17/09-2010
kl. 08:50:00
Ja, selvfølgelig. Problemet er jo lidt, at vi ikke helt ved, hvordan kurserne udvikler sig - det kan også gå hen og blive "en god forretning" for selskabet. Jeg forelægger det for den øvrige bestyrelse inden omregningsdatoen i november :-)