Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Ordet er frit

Tilbage til forum

Snart til Mexico igen

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Kai Qvist
Skrevet d. 11/03-2010
kl. 07:53:20

Som nogen af jer sikkert allerede ved, befinder jeg mig i øjeblikket i Mexico. Denne tur er en kombination af kultur, natur og biotop-oplevelser. Allerede den 17. april rejser jeg igen fire uger til Mexico, men denne gang er det udelukkende for at indsamle data til opfølgeren af bogen "A selection of freshwater fish biotopes in Mexico 1". Se eventuelt mere på www.freshwater-biotopes.org.

Bogen er udgivet som et non-profit projekt i samarbejde med Rune Evjeberg, og i modsætning til den tur jeg er på nu, vil vi ikke sende rejsebreve hjem. Vi vil i stedet benytte en blog, som Rune allerede nu er begyndt at skrive. For dem med interesse i vores kommende tur, vil jeg hermed henvise til mere information på adressen: http://www.freshwater-biotopes.blogspot.com/

Du vil her finde en nærmere omtale af både planlægning og rejse, og vi vil under rejsen - hvis forholdene tillader det - opdaterer bloggen så ofte det er os muligt.

Go' læselyst

-kq
Michael Winther
Skrevet d. 15/04-2010
kl. 18:57:35
God tur Kai!
Jeg glæder mig til flere smukke biotop billeder fra Mexico. Freshwater biotopes 1 er en bog jeg ofte kigger i, så bliv bare ved med at lave flere!
Steffen Voldfrom
Skrevet d. 16/04-2010
kl. 11:03:58
Så er det jo i morgen i skal afsted. Nu skal Rune og dig sørge for at have en lige så god tur som vi havde, men det tvivler jeg ikke på:)
Nu håber jeg i kan komme af sted, uden at får problemer med de Islændinge og deres vulkan. Skal selv flyve til Holland på Mandag og er lidt nervøs mht. hvordan det går med alt det aske.

Freshwater-biotopes er allerrede tilføjet foretrukne, og jeg ser frem til lidt opdates fra jer.
Kai Qvist
Skrevet d. 17/04-2010
kl. 07:25:59
Indtil videre er alle vores fly aflyst, så vi ved endnu ikke hvornår vi kan komme af sted.
Det betyder selvfølgelig, at vi kommer til at ændre vores planer en del.

Læs evt. mere på: http://freshwater-biotopes.blogspot.com/

Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 18/04-2010
kl. 13:48:50
Trist begyndelse.

Jeg håber, asken letter så hurtigt som muligt, flyene flyver og I kommer afsted, selv om I kommer til at afkorte turen lidt.

Når det sker - forhåbentlig hurtigt - ønskes I en god tur !!!!
Kai Qvist
Skrevet d. 18/04-2010
kl. 14:05:22
Indtil videre satser vi på onsdag, men intet er jo sikkert!

-kq

Kai Qvist
Skrevet d. 20/04-2010
kl. 13:27:01
Nu er afrejse flytte til mandag den 26. april, men så har vi valgt at forlænge med en uge i den anden ende. Så håber vi bare at askeskyerne er lettet, og at alle flyafgange igen holder sig til tidsplanen.

-kq

Michael Winther
Skrevet d. 20/04-2010
kl. 15:08:22
Usandsynligt uheldigt! Men heldigt for jer, at I kan forlænge i den anden ende af rejsen. Når I engang endeligt kommer afsted håber jeg, at I får en dejlig og udbytterig tur!
Kai Qvist
Skrevet d. 04/05-2010
kl. 03:36:09


Så er vi godt i gang med turen, og den kan følges via vores blog, som du finder på adressen: http://www.freshwater-biotopes.blogspot.com/

-kq

Steffen Voldfrom
Skrevet d. 04/05-2010
kl. 12:38:39
Godt i er kommet af sted, bedre sent end aldrig.

Det virker som et spændende sted, Montez Azules naturreservatet, hvor i befinder jer nu. Der er en fin introduktion til reservatet her, med lidt fakta om biodiversitet, geografi osv.
http://www.parkswatch.org/parkprofile.php?l=eng&country=mex&park=mabr&page=sum

God rejse til jer begge to.