Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Ordet er frit

Tilbage til forum

Menyen på hjemmesiden

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Rune Evjeberg
Skrevet d. 28/11-2009
kl. 20:43:08
Jeg kunne godt tenkt meg at menyen på hjemmesiden var lik hele tiden, slik at man foreksempel kunne gått fra forum til arkiv, kalender og resurser uten og gå helt tilbake til hovedsiden.
Christina Ghiasvand
Skrevet d. 29/11-2009
kl. 00:12:13
Då får man hitta på en annan lösning med layouten, för den är redan för lång som den är, för vissa skärmar och upplösningar. Den är idag inte scrollbar, därav problemet med detta.

MvH
Christina G
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 29/11-2009
kl. 12:23:19
Jeg forstår godt Runes synspunkt, for det er en omvej, hvis og når man skal tjekke noget.

Det skal så vejes op imod en meget lang menu i venstre side.
Samtidig skal det selvfølgelig også undersøges, hvad det i givet fald vil koste at lave det om (det skal det altid. Alt kan laves, men prisen svinger....derfor skal tingene altid vejes op mod hinanden).

Det vil være fint med nogle synspunkter om dette :-)
Kai Qvist
Skrevet d. 29/11-2009
kl. 14:03:40

Som både Christina og Thue er inde på, så vil menuen bliver meget lang. Den er allerede lang nok for nuværende, og det vil på ingen måde øge overskueligheden at gøre den længere.
Christina nævner, at man i givet fald skal ændre layout, hvis man øger menuen. Det er ikke nødvendigt, selvom menuen ikke er scrollbar, da det altid er muligt at scrolle hele siden i fuld længde.

Personligt mener jeg ikke vi bør ændre noget, men det er selvfølgelig kun min holdning.

-kq

Christina Ghiasvand
Skrevet d. 29/11-2009
kl. 16:58:23
Ja det är klart, man kan ju scrolla hela sidan. Men den kanske skulle bli bättre av att forumsdelen blir mera lättåtkomlig. Den som använder forumet, återkommer ju flera gånger och upplever "olägenheten" varje gång. En möjlighet vore att sätta forumsmenyn i en meny på andra sidan istället? Bredden är ofta tillräcklig på moderna skärmar? Jag tror att forumstexten är tillräckligt bred ändå. Ping-pong-läsande är värre än tvärtom.

MvH
Christina G