Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Ordet er frit

Tilbage til forum

Mexico til februar 2010

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 03/10-2009
kl. 12:26:23
Hej alle

Den 15. februar 2010 rejser Torben Lyng og undertegnede påny til Mexico. Vi kommer hjem efter cirka fire uger (lige knap og nap). De første fire nætter bor vi i Mexico City - ud over alt det historiske m.m. udspiller der sig faktisk også midt i kæmpebyen et dyre- og fiskeliv, som det sommetider er muligt at iagttage. Derefter går turen til delstaten Micoacan, Morelia og vores samarbejdspartnere i Aqua Lab - hvor vi ser faciliteterne, hører om bevaringsarbejdet og besøger lokaliteter. Derfra kommer der en eller flere rundture, hvor det er planen at besøge steder og delstater som store dele af Michoacan (herunder Stillehavskysten), Jalisco, San Louis Potosi, Queretaro, Veracruz og Puebla (muligvis med direkte lufthavnsbus herfra og til lufthaven i Mexico City, når vi skal hjem). Rundrejserne foregår med en blanding af rutebusser (af høj kvalitet), privatbiler (bl.a. sammen med biologer - hvor vi selvfølgelig betaler deres udgifter) og måske lejede biler - og overnatning er på midddelklassehoteller i den lavere ende (dog nogenlunde rene). Hvordan Ruten(erne) ender er usikkert og bliver muligvis først endelig planlagt i Mexico, men at vi kommer til at se natur, dyr og fisk - ikke mindst diverse levendefødende, men også andre - er stensikkert !

Med flyvning fra Billund via Amsterdam kommer billetprisen indklusive de fire første nætter på hotel (i Mexico City) op på 6.400 DKK. Det vil være lidt billigere at flyve fra København - men ikke så meget, at det rigtig kan betale sig, hvis man skal fra Jylland.

Vi har plads til et par stykker til, hvis nogle vil. Da det er begrænset hvor længe billetprisen holder sig, må man gerne sige til hurtigt. Den samlede pris kommer nok op på i underkanten af 15-17.000 DKK sådan cirka (det kan svinge noget med kurser og alt mulig andet).

Ligesom sidst (i 2008) sender vi nok rejsebreve hjem et par gange undervejs :-)

Mvh

Thue

Kai Qvist
Skrevet d. 03/10-2009
kl. 17:52:17
Må jo nok indrømme at jeg er fristet til at tage med, men har jo allerede planlagt en tur til Mexico fra midten af april og frem til midten af maj. Jeg er ikke så sikker på, at min chef - og pengepung - syntes om at jeg holder så meget fri ;-)

-kq
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 03/10-2009
kl. 18:22:41
Jeg glemte at skrive, at når vi har plads til et par stykker mere, er det selvfølgelig fra hele Skandinavien. I Danmark er der mulighed for at flyve fra Billund og København (til Amsterdam), og det er der også fra flere lufthavne i både Norge og Sverige.

Rent fiskemæssigt er hovedvægten lagt på Goodeiderne - det er jo det centrale Mexico. Men der bliver også lidt Xiphophorus og enkelte mollyer (Poecilia-slægten), samt lidt Poeciliopsis o. lign. Vi regner ikke med at tage fisk med hjem - hvis det bliver, bliver det yderst begrænset. Derimod vil nok have masser af billeder med - også af fisk :-)

Selv om turen bestemt ikke er planlagt i alle detaljer, bliver dette altså hovedrammerne !!
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 08/10-2009
kl. 14:49:42
Vi bliver en til, så vi er oppe på tre. Vi har fået rabat på ca. 1700 DKK på grund af rabat fra KLM - hvis der betales inden 12. oktober, så hvis nogen vil med, skal de skynde sig !

Mvh

Thue
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 12/10-2009
kl. 16:04:11
Absolut sidste chance for den billige pris (flybillet) er I DAG !!!