Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Arrangementer

Tilbage til forum

Akvadag på Sjælland 30+31

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Steffen Voldfrom
Skrevet d. 02/10-2009
kl. 09:47:04
Jeg kan se at Poecilia deltager med en stand i Køge, weekenden 30 og 31 Okt. Er der brug for en ekstra hånd til opstilling, bemanding og nedpakning (eller andet), så hjælper jeg gerne til.

Vh
Steffen
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 02/10-2009
kl. 10:00:39
Fedt Steffen. Bare kontakt mig eller Kim kasserer. Vi kan sagtens bruge hjælp - både til opstilling og til at stå ved standen. Tak :-)
Steffen Voldfrom
Skrevet d. 02/10-2009
kl. 10:46:49
Godt godt, jeg sættrer hele weekende af til Køge. Lad os snakke nærmere om hvordan og hvorledes om et par uger.
Steffen Voldfrom
Skrevet d. 20/10-2009
kl. 10:53:50
Så, nu er weekenden lidt tættere på. Jeg tænkte på hvordan det her kommer til at foregå, mht. standens indhold og udmykning og sådan. Har foreningen en færdig "stand-pakke" der bare skal pakkes ud og stilles op?

Jeg forstiller mig at vi vil have brochure, T-sherts og litteratur (fks Kaj og Runes), vise vores foreningsblad frem osv. Men plejer poecilia at opstille akvarier og vise fisk frem også? jeg har tomme i størrelsen 12-128L.
Husk jeg er helt grøn i de her praktiske poecilia ting.
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 20/10-2009
kl. 11:37:32
Hej Steffen

Det var noget af et tilbud - det med akvarierne. Prøv at snak med Kim - jeg har aftalt med ham, at han snakker med dig.
Vi har et standart-podium med vores logo og internetadresse på samt plads til brochurer indbygget i podiet - nye brochurer er lige gået i trykken (i dag) og vil være klar inden weekenden (hvor de så for første gang kommer i brug). De bliver på dansk, svensk og norsk - altså som tre foldere på hvert sit sprog, og de svenske og norske sendes til de respektive kontaktpersoner (hvor de også kan bestilles til arrangementer m.m.) og kommer som pdf på vores hjemmeside i arkivet (så man også selv kan printe dem ud).
Selve podiet er sort og med logo og internetadresse i guldfarve - både flot og effektfuld. Der er plads til to standart-akvarier (53 liter hedder de vist) på hver sin side af podiet. Kim tager vand og fisk med, har han lovet - jeg møder derude fredag klokken 13 og stiller op, Kim kommer en times tid senere, så vi kan have de bto akvarier klar inden åbningen fredag kl. 16. Man er meget velkommen til at møde og hjælpe med opstilling klokken 13 eller klokken 14 fredag - eller til at være med til at bemande standen, når man kan i løbet af weekenden (aftal det gerne med Kim).
I princippet kan vi godt stille flere akvarier, men vi skal i givet fald så selv stille med borde (og sikre os mod, at bordene giver mærker i gulvet - f.eks. med en plade under. Podiet er lavet af plader og giver ikke mærker). Når jeg har podie med akvarier med (også selv om podiet er skilt ad), har jeg ikke plads til mere i min lille dyt :-)

Det er en fin ide at have Poecilia-T-shirt el. lign på. Det vil jeg selv have :-)

Undskyld - det blev langt, men så fik jeg forhåbentlig også de fleste detaljer med :-). Her er i øvrigt et link til arrangementet: http://kreds2.danskakvarieunion.dk/?id=19