Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Ordet er frit

Tilbage til forum

Kvinde fastklemt i akvarium

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Lillian Werliin
Skrevet d. 24/06-2009
kl. 14:14:47
Omkring kl. 13.45 i dag blev en ældre kvinde fundet fastklemt i et akvarium. Hun havde højre arm klemt fat mellem en nyeligt købt slimlinebaggrund og akvarieruden. Kvinden forklarede at hun havde limet denne bagrund i så man kunne få armen ned bag den for at kunne opsamle evt. løse genstande eller fisk som havde forvildet sig herom. Hun tabt ved den videre forarbejdning en overløbsrist ned i hulet.

Nu skulle funktionaliteten afprøves!!! Den gik fint armen kom derned og risten fanget. MEN nu opstod problemet - armen kunne ikke komme op!!

Kvinden slap straks risten og tænkte så går det nok. Det gjorde det ikke!!!

Panikken bredte sig. Hun udtalte senere at havde det ikke været et 530 l's akvarium kunne hun blot have løfte det tomme akvarium og hentet hjælp.Efter forsøg på at rykke armen fri måtte hun opgive ævred. Ca 5 minutter sener kom kvinden dog fri ved egen hjælp.

Da hjernen begyndte at fungere efter chokket fandt hun ud af at der stod en taburet i nærheden og med det yderste af tåneglene fik hun fat i den. Bandende og i store smerte kravlede hun op på før bemeldte taburet og fik på denne måde en bedre vinkel til at rive armen fri.

Den ældre kvindes tilstand er stabil og hun forventes at fortsætte sit arbejde med akvariet i løbet af en af de nærmeste dage. Dog har hun en del skrammer og lavere selvfølelse. Konsekvensen er blevet en slankekur og størrer omtanke.


Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 24/06-2009
kl. 15:31:43
Vi ses på lørdag, Lillian :-)
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 24/06-2009
kl. 15:32:21
Undskyld - først på søndag da :-)
Michael Winther
Skrevet d. 24/06-2009
kl. 16:54:03
Ha! Godt jeg ikke bruger slimlinebaggrunde! Vi ses!