Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Havedam

Tilbage til forum

Frøer i min havedam

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Lillian Werliin
Skrevet d. 09/08-2008
kl. 13:24:53
Jeg er stadig ikke helt færdig med min havedam, men de første indbyggere er forlængst flyttet ind. Jeg har ca. 10 frøer i forskellig størrelser i vandet. Da det kun er nogle få cm´s vand og der er ca 60 cm op har jeg flere gange fanget frøerne op, de kan jo ikke selv komme op. Men frøer er åbenbart kamikatzepiloter, for lige så hurtigt jeg kan fiske dem op - lige så hurtigt hopper de i igen. Jeg har også prøvet at flytte dem til den anden ande af haven. Men resultatet er det samme.
Har nogen af I andre haft frøer i jeres pytter og spiser de evt. mine fisk?

Lillian
Michael Winther
Skrevet d. 09/08-2008
kl. 15:52:27
De fleste af mine baljer står ovenpå jorden/er halvt nedgravede, så dér kan der ikke komme frøer i. En af de to baljer, som er helt nedgravede husede i foråret en kæmpe skruptudse. Den forsvandt dog senere. I samme balje har jeg een gang fundet et druknet pindsvin, så husk at sikre baljerne med noget dyrene kan klatre op ad.
Jeg tror ikke at du behøver at være nervøs for at frøerne æder dine fisk (når du at få fisk derud denne sommer?). Hvor store er de frøer?

Mvh Michael
Lillian Werliin
Skrevet d. 09/08-2008
kl. 16:55:50
Nej jeg får ikke fisk i denne sommer, men forhåbentlig bliver den færdig, så den er klar næste forår. Frøerne er i forskellige størrelser.