Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Ordet er frit

Tilbage til forum

gang i akvarierne

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Henning Vibæk Buus
Skrevet d. 24/06-2008
kl. 17:45:26
Så er der blevet sommertid . kom hjem efter weekenden og fandt masser af ny unger i mine akvarier.
C. Pardalis , C.Lateralis, X.Clemenicia, X. Helleri, X. Milleri, X.Eiseni.
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 24/06-2008
kl. 18:20:44
Lækkert :-)

Og til lykke !


Jeg har også en del unger både ude og inde - men har ikke helt overblik. Om ikke andet får jeg det, når dem, der er ude, skal ind igen ;-)
Michael Winther
Skrevet d. 24/06-2008
kl. 19:33:18
Ja, tillykke med forøgelsen!

Ligesom Thue har jeg svært ved at have overblik over hvor meget yngel, der er kommet til -mange fisk er ude.
Hos den rest af fisk, som er blevet inde er der dog også unger. Specielt een af mine Ch. audax El Toboso hunner tiltrækker opmærksomhed ved at have fået to kuld meget små unger. Til gengæld er der mange, men så små har jeg aldrig set dem før. De andre hunner føder store unger/små kuld som sædvanligt. Jeg er spændt på at se om de overhovedet bliver til noget de små...

God sommer!
Mvh Michael
Christina Ghiasvand
Skrevet d. 18/08-2008
kl. 01:31:38
Ha ha, det är alltid roligt att komma hem och se hur det har ynglat av sig! Hos mig har bortovaron resulterat i en djungel i ett 220-l-kar med ameca och botior. Det gick inte att se den minsta glimt vatten, det var TOTALT igenvuxet. En kaskad av ½meterlånga Aponogetumblomster och blommande Hydrocotyle. Den hängde över alla fyra sidor och stack dessutom upp en halvmeter över glasen, som hade lyfts upp! De millimetrar vattenyta som var kvar, hade en något tynande population Salvinia på sig. Huga! Jag drog litet på djungeln och hittade en myriad botia kubotai och Amecor, som nyfiket undrade vad jag höll på med. Jag vågade inte byta vatten särskilt mycket, ett tidur visade att åskan slagit ut filtren redan för fyra veckor sedan ... bara att mata litet och fylla på vatten ... Får smygbyta litet allt eftersom, man vill ju inte ge dem någon osmotisk chock. Vattnet var dock kristallklart och luktade starkt av Hydrocotyle! Doften fanns faktiskt i hela rummet. Mycket märkligt. Är det någon som vet, om den plantan har något kemiskt ämne, som motverkar andra växter? Ungefär som hornsärven som bekämpar algerna (tanniner)?

MvH
Christina G