Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Ordet er frit

Tilbage til forum

våra specialgrupper

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Nils Johansson
Skrevet d. 23/01-2008
kl. 20:14:17
Hej!
Det finns ju en del grupper inom Poecilia, som sköter sig själv. Helt OK.
Visst vore det kul, att få en kort redogörelse, från dessa grupper någon gång, om det även finns något, som vi andra kunde ha glädje av.
Jag tänker mig inte snoka i vad enskilda medlemmar tycker, men har ni något att förmedla även till oss andra om speciella kunskaper och speciellt vetande?
Kunskap är ingen tung börda att bära på!
Hälsn Nils
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 24/01-2008
kl. 10:23:44
Reelt er der kun én specialgruppe i øjeblikket: Goodeidegruppen.
Resten er mere af praktisk karakter for admins, bestyrelsen, planlægning af arrangementer og Poecilia Bladets redaktion. Vi ville gerne have flere grupper som Goodeidegruppen (eksempelvis om Xiphophorus eller andet), men i øjeblikket er der altså kun én. Martin Tversted er kontaktperson for gruppen.
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 24/01-2008
kl. 10:26:35
I øvrigt ved jeg, at Goodeideredaktør Lars Vig og nogle i goodeidegruppen arbejder med at lave artikler, hvor erfaringer for eksempel omkring foder videregives. I sidste nummer af bladet var der en artikel om hold af Goodeider udendørs, der også var baseret på sommerens erfaringer desangående blandt medlemmer af gruppen.
Nils Johansson
Skrevet d. 24/01-2008
kl. 19:07:28
Hej!
Synd, att det inte finns någon grupp på svärdbärare.
Det är ju en fisk utöver alla andra, en fantastiskt fin fisk.
Hälsn Nils
Lillian Werliin
Skrevet d. 25/01-2008
kl. 07:48:27
Ja Niels jeg er også vild med sværddragere. Eller hele Xiphophorus gruppen. Problemet er jo bare at de ikke kan gå i samme akvarium.
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 25/01-2008
kl. 08:23:27
Man kan bare lave en Xiphophorus-gruppe, hvis man gerne vil have det. Det er man meget velkommen til :-)

Martin Tversted
Skrevet d. 25/01-2008
kl. 15:46:40
Der er for så vidt frit spil med hensyn til at danne nye specialgrupper. Har man en god idé, så kontakt Thue eller en anden fra bestyrelsen. Emnet kan også tages op op forum.

Mhs til goodeidegruppen så er den åben for alle der interesserer sig for goodeider. I år skal vi have sommermøde i Danmark, og der vil blive en opstart med nye fokusarter som har det svært i hobbyen.

Martin