Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Ordet er frit

Tilbage til forum

statistik

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Nils Johansson
Skrevet d. 14/01-2008
kl. 20:16:03
Hej!
Tittar jag på andra medlemssidor ( inom akvaristik ), t ex killisällskapet, ciklidsällskapet m fl finns ingen sekretess vad gäller t ex antal besökare på sidorna.
Ska vi vara annorlunda och inte kunna visa detta?
Hälsn Nils
Kai Qvist
Skrevet d. 14/01-2008
kl. 20:31:36
Ja - vi skal være anderledes på det punkt, i hvertfald indtil videre.

Det er i øjeblikket ikke teknisk muligt at vise vores statistik frem på hjemmesiden, men det betyder ikke at vores besøgstal er hemmelige.
Siden vi har skiftet udbyder måler vi ikke antallet af unikke besøg, kun antal sessioner og indlogninger. Den statistik er en del af vores administrations-system bag hjemmesiden, og det vil være for uoverskueligt at give alle medlemmer adgang til det.

Antal besøgende kan isoleret set ikke bruges til noget, hverken af dig eller os andre, da det kun viser hvor mange der kigger forbi.

Det der aktivt sker på siden er det vigtige, og det har nødvendigvis ikke noget med antallet af besøgende at gøre.

-kq
Nils Johansson
Skrevet d. 14/01-2008
kl. 20:40:50
Hej!
Nåja, det var ju många år sedan folk skickades till månen;
därför tror jag nog, att datasystem också här på jorden klarar av dessa smärre kalamiteter.
Hälsn Nils
Kai Qvist
Skrevet d. 14/01-2008
kl. 20:45:37
Når jeg skriver "det er i øjeblikket ikke teknisk muligt" er det ikke fordi vi ikke kan lave det, men det kræver en ændring af vores system - altså at vores programmør skal ændre i koderne!

Hvis vi skal have lavet ændringer, er der sikkert meget andet der er vigtigere end at lave statistik.

-kq
Nils Johansson
Skrevet d. 14/01-2008
kl. 21:13:51
Hej!
Det här kan du ju bättre än jag Kai.
Du har säkert också svaret på vad som är viktigt, och inte viktigt för hemsidan.
Vår hemsida, och speciellt forum, är inte " välbesökt " av antal insändare att bedöma.
Jag tänkte mig att statstik åtminstone kunde ge en hint to antalet besökare överhuvudtaget.
Hälsn Nils
Kai Qvist
Skrevet d. 14/01-2008
kl. 21:31:58
Du vil tilsyneladende have kvantitet fremfor kvalitet!

Hvad skal vi med mange indlæg/poster i forum, hvis det blot er ligegyldige ting der skrives om?

Jeg følger med i mange forskellige fora rundt omkring i verdenen, og kan gang på gang se, at det er det samme som går igen. Det er kvantitet - ikke kvalitet!

-kq
Nils Johansson
Skrevet d. 14/01-2008
kl. 21:49:10
Hej!
Tja Kai, kvaliten beror väl på den som skriver insändaren.
Lyckligtvis har jag inte någon kontroll över, om det är en Einstein, som skriver den eller någon annan. Låt varje inlägg tala för sig själv!!
Hälsn Nils
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 15/01-2008
kl. 08:47:48
Bare til oplysning om aktivitet:
Vores nye forum åbnede i marts 2007. Siden er der skrevet og sendt i alt 852 indlæg fordelt på 98 forskellige tråde på den åbne del af vores forum (grupperne "Teknik/udstyr", "Ordet er frit", "Arrangementer", "Andre ungefødere", "Poeciliidae" og "Goodeidae"). Til sammenligning har SKS (Skandinavisk Killi SSelskab), der har lidt flere medlemmer end os, også et forum, hvor der i HELE 2007 har været 150 indlæg. Der har altså været mere end fem gange så mange indlæg i vores forum, hvis vi absolut skal sammenligne (og det er der åbenbart én, der i øvrigt meget gerne vil).
Det er IKKE en kritik af SKS, som bestemt er et godt og levedygtigt selskab, der arrangerer et meget fornemt killishow hver år i Valby, har et godt medlemstilbud med billige bøger og poser (til fisk) - og meget andet. Men foreningerne/selskaberne har forskellige styrker - og derfor skal man også passe meget på med at lave direkte sammenligninger (selv om jeg altså ikke kunne dy mig her). De viser som oftest ikke noget retvisende billede af noget som helst.
Før marts 2007 havde vi et meget lille og ikke særlig godt forum - og sammenlignet med dengang (som altså ikke er så længe siden) er aktiviteten (målt i indsendte indlæg) også cirka femdoblet godt og vel. Og det passer jo meget godt sammen, for jeg tror, der er en sammenhæng mellem forummets kvalitet og debatomfanget. Er i øvrigt enig med Kai i, at mange indlæg i sig selv ikke nødvendigvis borger for kvalitet. Og også i, at det vil være en fejlprioritering, at bruge mange ressourcer (penge og tid) på at få en "offentlig" statistik på vores hjemmeside nu i forhold til andre, aktuelle opgaver.
Når der henvises til, at der kun kommer få indlæg i vores forum, mener jeg altså, at det er et både direkte forkert og meget negativt udgangspunkt.
Men der kunne da sagtens være flere indlæg, mere debat og flere deltagere. Men glasset er altså ikke nødvendigvis halvtomt - det er snarere halv fuldt også sammenlignet med tilsvarende foreninger og selskaber.
I øvrigt har jeg også kigget lidt på, hvem der skriver i forummet, hvem der upploader billeder (og det er der faktisk en hel del, der HAR gjort), og det er der også nogle mønstre i - men det hører nok hjemme i en anden tråd, og det vil jeg vende tilbage til senere.
Henning Vibæk Buus
Skrevet d. 16/01-2008
kl. 20:37:37
Jeg vælger kvalitet
når man tjekker kvalitet og måden siden fungere på er vores bestemt i top når man sammenligner med andre. Jeg ønsker ikke kvantitet. Så hellere den gode kvalitet som vi har her på siden. Siden er let at navigere rundt på det går hurtigt ikke noget med at sidde og vente som man gør på andre hjemmesider på nettet. Jeg har fuld tillid til at bestyrelsen gør et godt job og hvis jeg har et forslag til noget som skal gøres anderledes så vælger jeg at sende en mail til bestyrelsen.
Hvor mange der besøger siden er for mig ligegyldigt. jeg går mere op i om jeg kan bruge indlæggene til noget eller om jeg kan hjælpe nogen.
Martin Tversted
Skrevet d. 16/01-2008
kl. 22:19:59
Og jeg ligger stor vægt på at vi er fri for spam. Jeg modtager dagligt henvendelser om nye indlæg der skal godkendes (jeg er moderator) og de er stort set alle fra brugere med meget underlige navne. Altså spammere. Men de kommer ikke igennem!

Hvis vi kigger på et af de virkeligt gode internationale fora for ungefødere, goodeids.com, så er den i dag halvt ødelagt er dels spammere.

Martin
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 17/01-2008
kl. 10:04:41
Enig i, det er fint, vi undgår spam. Men det kræver, at vi sletter det manuelt. Ikke fordi det nu gør så meget, for det er hurtigt klaret :-)
Princippet er det enkle, at alle indlæg, som ikke-medlemmer har skrevet, først skal godkendes. Langt de fleste af dem er (desværre) spam, og det bliver slettet !
Også enig i, at vi skal prioritere kvalitet fremfor kvantitet. Men selvfølgelig er det også godt, hvis navnlig vores medlemmer både følger med i og deltager i debatterne.

Nils Johansson
Skrevet d. 17/01-2008
kl. 13:58:19
Självklart är vi alla eniga om, att det är bättre med bra kvalitet ( på insändarna här, liksom i övrigt i livet ) än med dålig sådan.
Finns det en definition på vad, som är bra kvalitet, för att skriva i detta forum ( under ordet är fritt )? Det kan ju medlemmar ha som hjälp, så att inte felaktiga inlägg skickas.
Hälsn Nils
Martin Tversted
Skrevet d. 17/01-2008
kl. 16:11:50
Nils, du skal ikke være så bange for at komme med indlæg. Det er medlemmernes forum og i det omfang at man holder sig til fisk og foreningen og ikke begynder at sælge sin playstation 2, ja så er det bare at skrive.

Martin