Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Forum: Ordet er frit

Tilbage til forum

billedgalleri

Følg denne post: Du har her mulighed for at følge denne post. Dvs. at du fremover vil modtage en email hver gang der er nyt i denne post.

Din email:

Forfatter / Dato Emne
Gorm Pilgaard Jørgensen
Skrevet d. 07/01-2008
kl. 21:22:43
jeg vil starte med at sige at jeg synes at dette er en fantatisk god ide da det ellers tit er utroligt svært at finde ordenlige billeder af mange ungefødende fisk . De billeder som indtil videre er kommet ind synes jeg er rigtig gode, men jeg har tænkt på om det ikke var en ide at ligge de billeder ind som også bruges i bladet. der er nemlig ofte nogle rigtig gode billeder i bladet så jeg synes det kunne være rigtig dejligt hvis disse billed blev lagt ind i galleriet.

MVH Gorm
Andreas Skjæmt Andersen
Skrevet d. 09/01-2008
kl. 22:59:42
Rigtig god idè, Gorm!

Derudover ville det være fornemt hvis alle med tid, lyst og kamera til det ville lægge billeder ind af lokalitets varianterne ind sammen med artsregistret.
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 10/01-2008
kl. 06:10:27
Det er ret vigtigt, at bladet også har noget af en speciel kvalitet - også billedmæssigt.

Der er både fordele og ulemper ved forslaget. Rent teknisk skal billederne i givet fald ned i opløsning, fordi der kræves en ret høj opløsning til de billeder, der bruges - og somme tider genbruges - i bladet.

Desuden kan der somme tider være ophavsretsmæssige komplikationer, hvor vi har fået en tilladelse til at bruge et billede specifikt til Blsdet.

En fordel kan være, at billedgalleriet på hjemmesiden øges. En ulempe at det ikke længere er specielt for bladet - selv om de selvfølgelig som Gorm foreslår først lægges ud EFTER at bladet er udkommet (og det er jeg i givet fald enig i).

Det indgår i overvejelser. Andreas bemærkning derudover er jeg helt enig i.Gorm Pilgaard Jørgensen
Skrevet d. 10/01-2008
kl. 19:40:28
jeg havde ikke lige overvejet ophavsretten, men det er selvfølgelig ret vigtigt, men jeg tænkte rent faktisk også mest på de billeder som folk selv har taget. men det var også bare en ide :)
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 10/01-2008
kl. 19:51:03
Den er bestemt heller ikke afvist - men vi skal gøre os nogle overvejelser :-)

Nils Johansson
Skrevet d. 11/01-2008
kl. 17:08:40

--------------------------------
Gorm Pilgaard Jørgensen skrev:
jeg havde ikke lige overvejet ophavsretten, men det er selvfølgelig ret vigtigt, men jeg tænkte rent faktisk også mest på de billeder som folk selv har taget. men det var også bare en ide :)
--
Hej Det låter ju mycket bra, att de medlemmar, som har en bra kamera och kan ta fina bilder, även låter andra ta del av dessa.
Se exempel från det skandinaviska ciklidsällskapet, där man också har tävling i att ta månadens bästa bild.
Så, vad hindrar??
Hälsn Nils------------------------------
Nils Johansson
Skrevet d. 11/01-2008
kl. 17:20:18
Hej!
Glömde adressen.
Den är; www.ciklid.org/joomla/
Hälsn Nils
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 11/01-2008
kl. 17:30:14
Ja - det er jo meningen med, at vi har billedgalleriet, hvortil alle er særdeles velkomne til at uploade egne billeder. MANGE har heldigvis allerede gjort det - og der må MEGET gerne følge flere efter. Desto flere, desto bedre. Vi har dog ikke nogen konkurrence - i hvert ikke lige i øjeblikket :-)
Nils Johansson
Skrevet d. 12/01-2008
kl. 14:45:21
Hej!
Varför inte få en fin bildsamling till Poecilia genom att anordna en fototävling ( något fint pris kunde man väl ha )
Den, som sänder in sin bild till föreningen, överlåter sin upphovsrätt till Poecilia.
För att få en heltäckande bild av ungfödare kan man ju ha olika temata.
Problemet jag ser direkt är, att denna sida kanske har för få besökare och att medlemmarna kanske inte tycks bry sig särskilt mycket om den heller.
Hälsn Nils
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 12/01-2008
kl. 16:58:47
Jeg har principielt ikke noget mod konkurrencer - heller ikke fotokonkurrencer. Men i givet fald skal det da lige overvejes først - også hvordan det gribes an. Men den ide er da ikke afvist - under alle omstændigheder vil jeg nu gerne have folk til at sende billeder ind.


Omkring besøg, så måler vi det. De seneste 30 dage har der - trods jul og nytår - været 17.246 besøg. Medlemmer (det er jo kun dem, der kan) har logget sig ind 1838 gange. Ikke så ringe endda for en så specialiseret en hobby-side som vores. Det betyder selvfølgelig omvendt ikke, at vi gør alt godt nok. Vi kan gøre mange ting bedre, end vi gør - og desto flere, der yder noget, desto bedre kan vi (sammen) gøre det.

Forummet kunne være mere aktivt - selv om der sker mere end på mange tilsvarende. Men hvor aktivt, det skal være, er jo først og fremmest op til brugerne af det. Derfor vil jeg da meget gerne opfordre folk til også at skrive indlæg, spørgsmål og synnspunkter - og ikke bare læse med :-)

Nils Johansson
Skrevet d. 12/01-2008
kl. 17:29:51
Hej!
Jag skrev tidigare, men datorn och jag kommer tydligen inte överens idag.
Att det skulle ha varit så många besökare på forumet den senaste månaden är underligt.
Var är deras inlägg?
Har de inget att säga?
Varför får inte vi medlemmar denna siffra i vårt forum direkt?
Se www.ciklid.org/joomla/, där är det ingen sekretess på antal besökar!?
Likafullt behöver Poecilia fler bilder till sitt arkiv.
Hur få dessa?
Tävling, kanske?
Fler bra ideer?
Hälsn Nils
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 12/01-2008
kl. 17:55:25
Det er ikke målt specielt på forummet, men på hele poecilia.org

Besøgstallet for de seneste 30 dage er på ingen måde specielt - og det er heller ikke hemmeligt. Tidligere havde vi alle fri adgang til en statistik, men det er ændret, fordi vi har skiftet udbyder (af en række andre årsager). At vi OGSÅ har mange besøgende på forummet er dog klart, men der er også mange, som ikke deltager i debatten - desværre. Det vil jeg gerne opfordre til, at man gør i højere grad - også fordi debatten i forummet er tænkt mere som et positivt bidrag både til Poecilias udvikling, men også til hvad vi hver især gør med hensyn til for eksempel opdræt - og ikke så meget til forskellige små negative ind - og udfald. Desto flere, der faktisk deltager positivt, desto bedre - ikke bare for selskabet, men for os alle og den (beskedne) gren af hobbyen, vi arbejder med. At der er flere cichlidioter end poecilidioter er der nok ingen tvivl om :-)


Nils Johansson
Skrevet d. 12/01-2008
kl. 18:06:48
Hej Thue!
För att det inte ska vara någon oklarhet, vill jag bara säga detta;
du har gjort mycket för Poecilia och det ska du ha tack för.
Det är inte på något sätt personligt ment.
Har du förstått det så, ber jag dig uppriktigt om ursäkt.
Hälsn Nils
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 12/01-2008
kl. 18:27:21
Jo, men jeg mener, udgangspunktet er, at vi har en organisation med en af de mest interaktive hemsider (hjemmesider) - og også en af de flotteste, nogen skandinavisk akvarieforening har. At vi har et af skandinaviens bedste og flotteste blade. At vi har relativt fint deltagende i forhold til medlemstal - på forummet eksempelvis har der i december været cirka 40 forskellige indlæg skrevet af cirka 12 forskellige medlemmer - og det vel at mærke i en periode præget af julemathed. Vi har også gannske mange, der bidrager til bladet. Når man ser på andre foreninger af samme størrelse, er det faktisk ikke så ringe. Det betyder ikke, at det ikke kunne blive bedre. Meget bedre. Meget gerne - derfor opfordrer jeg også gerne igen og igen til, at man sender billeder, deltager i debatten på forummet, skriver store og små artikler, deltager i vores arrangementer (såsom det kommende Midtvejsmøde) og så videre.

Men når vi skal vurdere, er det min vurdering, at udgangspunktet ikke er så skidt - at det faktisk er ganske godt. Og det er dejligt, fordi det giver nemlig mulighed for, at det også kan blive bedre (endnu) lidt efter lidt - udgangspunktet er bestemt ikke fra scratch. Og der vil jeg gerne understrege: Det er IKKE min fortjeneste, men i virkeligheden først og fremmest den tidligere bestyrelses (eller i hvert fald dele af den) SAMT de medlemmer (og dem er der altså faktisk og heldigvis nogen af), der faktisk BRUGER mulighederne. Jeg så som sagt gerne, at endnu flere gjorde det - og det tror jeg også vil ske efterhånden, hvis vi bliver ved (også med at forbedre vores "produkter") :-)
Nils Johansson
Skrevet d. 12/01-2008
kl. 19:44:25
Hej!
Mitt förslag till nästa styrelsemöte är följande;
bildarkivet i Poecilia behöver utökas. För att göra så och undvika dispyter om upphovsrätt, föreslår jag att styrelsen utvärderar möjligheten, att anordna en tävling inom sällskapet, att ta bra bilder på ungfödare, där upphovsrätten på insända bidrag tillfaller Poecilia.
Bilderna ska även publiceras på denna hemsida.
Hälsn Nils
Albert Johann Palner
Skrevet d. 12/01-2008
kl. 22:12:28
Kære Nils

Det er fint at du vil foreslå at billedarkivet skal utökas - jer er enig !

Hvor mange fotos vil du bidrage med ?

Hilsen

Albert
Nils Johansson
Skrevet d. 12/01-2008
kl. 23:08:13
Hej!
Mitt förslag bygger på, att de medlemmar, som har kunnande och förmåga, bidrar till fiskfotografering.
Själv ägnar jag mig åt sjukvård och skulle inte tro mina patienter vara speciellt glada över att bli fotograferade när de söker på akutintaget ( utom vid rättsintyg förståss )
Således; själv har jag inte detta speciella kunnande, att ta bra bilder, men;
jag tvivlar inte ens ett ögonblick, att detta kunnande inte finns i denna förening.
Hälsn Nils
Lillian Werliin
Skrevet d. 13/01-2008
kl. 13:22:44
Denne tråd er kommet til at handle om flere ting, bl. a. om hvorfor ikke flere deltageri debatterne. Jeg selv forsøger at deltage, men føler ofte at jeg ikke har viden nok og ønske ikke at forfladige debatten. Dernæst er det sådan at det er en meget specialiseret hjemmeside og f.eks. jeg har andre fisk og dyr i mine akvarier som jeg også ønsker at udveksle viden om. Af disse grunde vælger jeg ofte mindre "nørdede" sider - simpelthen for ikke at føle mig dum!!!!!
Denne problemstilling vil altid være der og er diskuteret flere gang også på bestyrelses niveau ved jeg. Vi skal så at sige gå på to ben. Det håber jeg vil lykkes. Vi har i DK da også fået en del nye medlemmer i 2007, så der er stadig liv i den gamle tøs.(Poecilia Scandinavia altså=
Lillian Werliin
Skrevet d. 13/01-2008
kl. 13:26:53
Glemte lige at skrive at dette også er grunden til at jeg ikke uploader artsbeskrivelser. Kom på den ide om vi på midtvejsmødet kunne få en slags kursus i hvordan og hvormeget af nogen som ved hvordan. Jeg personlig ville straks melde mig.
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 13/01-2008
kl. 13:40:49
Jeg er nu ikke bange for, at debatten bliver "forfladiget". Alle spørgsmål er velkomne ! Og så må vi jo se, om der er nogle, der kan give et godt svar (og i så fald sker der jo det modsatte af at forfladige)..Med hensyn til artsbeskrivelser må man meget nøjes med det, man ved. Det er værre, hvis der er noget, som er forkert - og det er også en af grundene til, at der er mulighed for, at andre medlemmer kan sende rettelser ind (og vi har haft lidt problemer med høje temperatur-angivelser for nogle Goodeidearter..det stammer fra ældre akvarie-litteratur, men det holder altså ikke med nyere viden og erfaringer). Med andre ord: Bare skriv det man ved.

I øvrigt helt enig i, at vi skal gå på to ben.

Faktisk har vi i hvert fald i Danmark fået usædvanligt mange nye medlemmer i 2007 - blandt dem er der nu så både gengangere fra tidligere, "nørdede" dyre-specialister (ikke kun i fisk) såvel som begyndere - og alle er de selvfølgelig velkomne (og det viser ganske rigtigt, at der er liv i foretagendet).

I forbindelse med Midtvejsmødet havde jeg nu tænkt at indkalde til et redaktionsmøde for de redaktions-medlemmer, der kommer - også for at vi lige kunne hilse på hinanden. Men det andet kunne vi måske også nå (der vil jo nok være en del gengangere)...

Nils Johansson
Skrevet d. 13/01-2008
kl. 13:54:27
Hej!
Jag kanske inte har så god inblick i våra stadgar, men;
kan en enskild medlem ställa önskemål på något ärende, att avhandlas på ett styrelsemöte?
Hälsn Nils
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 13/01-2008
kl. 14:02:27
Det kan jeg ikke lige huske - og vi holder ikke mange møder (det foregår mest pr. email). Men vi skal nok netop "vurdere" spørgsmålet om en konkurrence, som du foreslår - og alle har selvfølgelig ret til at stille forslag.

For lige at præcisere: Når jeg skriver, bare skriv, hvad mann ved, er det artsbeskrivelserne, jeg tænker på. I forummet må man også MEGET GERNE skrive, hvad man ikke ved (for eksempel ved at spørge om det= ...:-)

Kai Qvist
Skrevet d. 13/01-2008
kl. 14:11:00

--------------------------------
Nils Johansson skrev:
Hej!
Jag kanske inte har så god inblick i våra stadgar, men;
kan en enskild medlem ställa önskemål på något ärende, att avhandlas på ett styrelsemöte?
Hälsn Nils
--------------------------------

Mange af de både store og små tiltag der sker i Poecilia er netop på baggrund af ønsker fra medlemmerne, så jo - alle er velkommen til at komme med ønsker og forslag.

Brok og usaglig kritik gider jeg ikke spilde min tid på, men jeg er åben for konstruktiv kritik der kan arbejdes videre med.

-kq
Nils Johansson
Skrevet d. 13/01-2008
kl. 14:20:02
Hej!
Kanske du kan utveckla vad du menar med brok og usaglig kritik?
Hälsn Nils
Kai Qvist
Skrevet d. 13/01-2008
kl. 17:09:03

--------------------------------
Nils Johansson skrev:
Hej!
Kanske du kan utveckla vad du menar med brok og usaglig kritik?
Hälsn Nils
--------------------------------

Det var såmænd blot en generel betragtning fra min side.

Folk der brokker sig fordi de ikke har andet at lave, og samtidig kritiserer uden at komme med andre positive/konstruktive/bedre forslag, ja - de folk gider jeg bare ikke spilde min tid på.

-kq
Nils Johansson
Skrevet d. 14/01-2008
kl. 16:16:21
Hej!
Det kan ju också vara så, att det en person ser som bråk, kan för en annan vara, att testa sina ideer.
Själv tycker jag en mångfald vara gott. Även om inte jag själv delar åsikten, respekterar jag den och läser den gärna.
Sen kan man ju låta bli att delta i diskussionen på forumet.
Ju fler, som bidrar dess bättre, tycker jag.
Hälsn Nils
Nils Johansson
Skrevet d. 14/01-2008
kl. 16:49:37
Hej!

Jag ber om ursäkt, men också jag själv har bidragit till, att vi har glidit från det ursprungliga ämnet, nämligen;
hur få fler foton in på bildgalleriet?
nya ideer? bra förslag?
var hitta dessa fotografer, som plåtar hemma?
Vad säger styrelsen och ffa vad säger ni mina gräsrotssystrar och bröder?
Hälsn Nils
Kai Qvist
Skrevet d. 14/01-2008
kl. 20:40:58

--------------------------------
Nils Johansson skrev:
Vad säger styrelsen och ......
--------------------------------

Bestyrelsen siger ikke noget lige her og nu, Thue har allerede, flere gange, skrevet, at det bliver taget op til overvejelse.
Det betyder ikke, at vi med det samme kaster os over opgaven.

-kq
Nils Johansson
Skrevet d. 14/01-2008
kl. 21:23:28
Hej!
Kan du översätta "lige" till något annat europeiskt språk?
Hälsn Nils
Kai Qvist
Skrevet d. 14/01-2008
kl. 21:26:14

--------------------------------
Nils Johansson skrev:
Hej!
Kan du översätta "lige" till något annat europeiskt språk?
Hälsn Nils
--------------------------------

Vi tager ikke stilling til noget nu, vi drøfter det i bestyrelsen før vi beslutter os.

-kq
Nils Johansson
Skrevet d. 14/01-2008
kl. 21:40:19
Hej!
Tack för detta.
Jag är glad över att styrelsen kommer att diskutera detta, och ännu gladare vore jag om mina medbröder/ systrar också ägnade detta en tanke.
En förening blir ju trots allt inte mer än summan av sina medlemmar.
Hälsn Nils
Christina Ghiasvand
Skrevet d. 20/01-2008
kl. 16:41:18

--------------------------------
Thue Grum-Schwensen skrev:
Den er bestemt heller ikke afvist - men vi skal gøre os nogle overvejelser :-)


--------------------------------

He he - framför allt skall jag göra den "overvejelsen" om jag skall skaffa mig en digitalkamera eller ej ;-) Det går så otroligt mycket snabbare att få fram foton på sina fiskar då! Jag har några MYCKET gamla kameror som jag håller på med ... och framkallar osv. Jag hinner glömma bort vad som finns i den tills det är dags att få fram bilderna ... Och ibland hinner arterna i akvariet både komma och gå ... Inte bra! Och inga foton blir det till poecilia heller :-/ Kanske dags att bättra sig där!

Beträffande diskussionen om hur önskemål till styrelesen behandlas, så kan jag ju tala för "fotfolket" då: Det är mitt intryck att om man tar kontakt själv eller kommer på möten osv, då beaktas förslag osv tilfredsställande. Det finns även andra vägar: Motioner / brev till generalförsamlingen, upprop i tidningen osv. Men som redan sagts, det är enklare att behandla förslag och önskemål, om ett förslag till förbättring ingår i kommunikationen! Det är inte alltid man har alla svar, bara för att man sitter i styrelsen. Så det är upp till oss fotfolk att komma med konkreta önskemål och förslag. Vi vill såklart allihop att Poecilia förbättras!

MvH
Christina G
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 20/01-2008
kl. 16:48:01

--------------------------------
Christina Ghiasvand skrev:


--------------------------------
Vi vill såklart allihop att Poecilia förbättras!

MvH
Christina G
--------------------------------

Det tror og håber jeg bestemt også gælder alle ! :-)

De bedste hilsener

Thue
Christina Ghiasvand
Skrevet d. 20/01-2008
kl. 16:50:43
Det kan vara en god idé för alla som arbetar med bilder till redaktionen, att man tar som regel att samtidigt fråga, om denna bild får användas på nätet.

Eftersom jag arbetat mycket på detta sättet, kan jag dock av erfarenhet säga, att det är inte alltid man får den tillåtelsen av upphovsmannen. Skälen därför kan vara olika. Exempelvis så kan någon föredra att det istället länkas till bilden, en annan kan tycka tvärtom. Sedan så kan det finnas kommersielle skäl till att bilden stannar enbart är där den är. Det ÄR inte alldeles lätt att samla ihop bilder!
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 20/01-2008
kl. 16:56:40
Nej, det er helt rigtigt, det. At man får lov til at bruge et billede i bladet, er IKKE altid ensbetydende med, at man får lov at gøre det offentligt tilgængeligt på nettet - af flere forskellige grunde. Derfor vil de to billedarkiver - det "interne" til bladet og det "åbne" på nettet adrig blive helt identiske. Og det gør måske heller ikke noget ;-)

Nils Johansson
Skrevet d. 21/01-2008
kl. 16:56:54
Tja, det var bl a därför jag ställde mitt förslag till styrelsen, så att det inte blir tvist om upphovsrätten.
Hälsn Nils
Kai Qvist
Skrevet d. 21/01-2008
kl. 17:38:17
Tja Nils!
Prøv at læse hvad der står på den side, hvor man kan uploade billeder til galleriet.
Teksten har ikke været ændret siden muligheden for upload af billeder er kommet.

-kq
Nils Johansson
Skrevet d. 21/01-2008
kl. 18:01:09
Hej Kai!
Jag skrev redan tidigare, om att jag inte har kunnandet, att ta bra bilder.
Det jag skrev här nyss ( eller trodde mig göra ), var om UPPHOVSRÄTTEN till foton.
Jag är ingen fotograf, inte ens en bra amatör sådan, varför jag alltid är glad, när jag ser fina foton tagna, av folk med det kunnandet.
Du kanske har det kunnandet? Jag är mer än glad över att titta på dina bilder på bildgalleriet.
Hälsn Nils
Kai Qvist
Skrevet d. 21/01-2008
kl. 18:21:39
Det har ikke noget at gøre med, om du eller jeg kan tage billeder.
Poecilia Scandinavia har ingen grund til at bede fotografer overdrage ophavsret til os, blot vi får lov at vise deres billeder er det fint nok.
Det er det jeg henviser til i forgående indlæg.

Hvis man uploader billeder på poecilia.org giver man samtidig sin tilladelse til, at Poecilia Scandinavia frit kan benytte dem på såvel hjemmeside som i Poecilia Bladet.

Copyright og ophavsret behøver derfor ikke overdrages til Poecilia Scandinavia, men bliver hvor de høre hjemme - nemlig ved respektive fotografer og forfattere.

-kq
Nils Johansson
Skrevet d. 21/01-2008
kl. 18:51:10
Hej igen!
Det juridiska kan säkert en advokat rätta till.
Finns även en sådan i föreningen, som läser detta?
Vi är ju många yrkesgrupper, som håller på med akvaristik.
Juridiken kring copyright kan jag inte. Vet du detta Kai?
Hälsn Nils
Kai Qvist
Skrevet d. 21/01-2008
kl. 18:58:13
Hvad skal Poecilia Scandinavia med ophavsretten, når blot vi har lov at bruge billederne?

-kq
Nils Johansson
Skrevet d. 21/01-2008
kl. 19:11:14
Hej!
Ja, du Kai, ibland kan juridiken vara så snårig, att man inte ser skogen för alla träden.
Det kan säkert en jurist berätta för dig.
Finns det även någon advokat bland medlemmarna?
Hör av dig!
Hälsn Nils
Thue Grum-Schwensen
Skrevet d. 21/01-2008
kl. 19:18:35
Det juridiske er soleklart. Jeg er ikke jurist, men journalist, og på mit arbejde forhandler vi i øjeblikket om ophavsret (som på så mange andre tilsvarende arbejdspladser).

Ophavsretten tilhører den, der har skrevet eller fotograferet. Den, der har ophavsretten, kan give andre lov til at bruge et konkret billede eller en artikel eller hvad det nu kan være. Så enkelt er det.

I vores tilfælde kan for eksempel den, der har taget et fotografi give os lov til at bruge det. På vores hjemmeside. I bladet. Eller begge dele (som man gør ved at uploade et billede til billedgalleriet)
I forbindelse med bladet kan vi komme ud for (og ER kommet ud for) at få lov til at bruge kun til bladet. Det skrev Christina om - og det har hun ret i. I den situation kan vi selvfølgelig så vælge, at vi så slet ikke vil bruge billedet - det synspunkt deler jeg i givet fald ikke. Men det er altså en helt anden situation, vi her snakker om :-)

Mvh

Thue
Nils Johansson
Skrevet d. 21/01-2008
kl. 19:38:11
Tack Thue!
Skönt, att åtminstone detta är klart.
Jag har vittnat i en del rättegångar, och där verkar inget vara klart!
Hälsn Nils
Christina Ghiasvand
Skrevet d. 26/01-2008
kl. 00:37:46
*off topic*

Ha ha, där har du helt rätt! Jag har arbetat många år som tolk och i rätten råder fullständig anarki ibland ...
Nils Johansson
Skrevet d. 28/01-2008
kl. 17:28:06
Hej!
Så sant, så sant. Det vore bättre, om allt var solklart.
Hälsn Nils