Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Privatlivspolitik - Behandling af personlige oplysninger

Når du melder dig ind i Poecilia Scandinavia kræver vi som minimum dit navn, adresse, telefonnummer, eventuel e-mail adresse og fødselsdato. Ved indmeldelse gennem vores hjemmeside kræves også e-mail adresse.

Når du indberetter oplysninger til artslisten, registreres de arter du indberetter og bruges til udarbejdelse af en samlet oversigt over alle indberettede arter.

Når du er inde på vores hjemmeside, efterlader din browser en række oplysninger på de sider, du har besøgt. Disse oplysninger er anonyme, og vi kan ikke bruge dem til at identificere dig.

Oplysningerne er f.eks. din browsertype, din skærmopløsning, dit operativsystem, hvilke sider du har besøgt på vores hjemmeside, din IP-adresse, som er et nummer, der identificerer afsendte og modtagne oplysninger på internettet.

Det, vi kan bruge oplysningerne til, er en generel statistik, som kan hjælpe os til at forbedre vores sider, så de afspejler de behov, brugerne på vores sider har.

Udover de anonyme oplysninger du efterlader, kan du også i nogle tilfælde blive bedt om at afgive oplysninger på vores hjemmeside, som vi kan henføre til dig. Det er frivilligt, om du vil give os disse oplysninger. Men oplysningerne er nødvendige, hvis vi skal kunne tilbyde dig de services, du efterspørger.

De oplysninger, vi indsamler, kan f.eks. være medlemsnummer, navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Brug af dine personlige oplysninger
Oplysninger om medlemsnummer, navn, adresse, telefon, e-mail adresse, fødselsdato og indberettede arter, er tilgængelige oplysninger for alle medlemmer af selskabet.

Derudover vil Poecilia Scandinavia kun videregive dine personlige oplysninger, hvis det udtrykkeligt kræves i henhold til lovgivningen eller bestemmelser fastsat i henhold til lov, eller mod forudgående samtykke fra dig.

Sikring af dine personlige oplysninger
Poecilia Scandinavia er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. Det sikrer vi os dels internt i Poecilia Scandinavia, dels at dine oplysninger kun er tilgængelig på medlemsdelen af poecilia.org. Der gøres ikke brug af kryptering.

Indsigt i personlige oplysninger
Alle medlemmer kan ved henvendelse til bestyrelsen få oplyst, hvad selskabet Poecilia Scandinavia har registreret af egne personlige oplysninger. Som udgangspunkt er der ikke tale om andre oplysninger, end dem der kan findes i medlemsprofilen.

Alle oplysninger om nye medlemmer der melder sig ind via hjemmesiden, og ikke indbetaler kontingent indenfor 30 dage, slettes permanent og kan ikke genskabes.

Oplysninger om tidligere medlemmer gemmes i det omgang det skønnes nødvendigt, blandt andet til brug for statistik og lignende.

Kommunikation via internet
Når du som medlem af Poecilia Scandinavia logger dig ind på medlemsdelen af hjemmesiden, skal du benytte et unikt brugernavn og password. Det er vigtigt, at du behandler brugernavn og password som fortroligt, så ingen andre kan få adgang til medlemsdelen på hjemmesiden.

Dit unikke brugernavn og password er din garanti for, at det kun er dig, der har adgang til data på medlemsdelen af hjemmesiden.

Misbrug af brugernavn og password vil føre til blokering af brugeren.

Generelle råd om sikkerhed

  • Du bør altid beskytte dit brugernavn og password.
  • Benytter du ikke din egen pc til at logge ind, bør du slette de midlertidige internetfiler således ingen andre får adgang til dine oplysninger.
  • Benyt et antivirusprogram for at øge den generelle sikkerhed på din pc.