Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

Betaling med PayPal

PayPal er et gennemprøvet og sikkert betalingssystem på internettet. Det er desuden nemt at anvende og administrere. Vi anbefaler at bruge PayPal til alle typer af betalinger til Poecilia Scandinavia, da det er nemt, hurtigt, sikkert og gratis for dig at benytte. For svenskere og nordmænd vil det normalt være billigere at bruge PayPal end at betale via banken til vores konto i Danmark. For selskabet er det en meget stor administrativ fordel, at der benyttes PayPal.

Du kan betale via PayPal direkte med dit betalingskort, og du behøver ikke at have en konto for at gennemføre betalingen. I så fald bliver du vejledt gennem hele processen.

Opret din egen PayPal konto
Du kan desuden oprette din egen PayPal-konto, hvor du kan vælge at tilknytte dit betalingskort. Har du tilknyttet et betalingskort til din konto, behøver du ikke at have/indsætte penge på din konto hver gang du benytter din konto.
Betalingen trækkes direkte fra dit kort, på samme måde som når du normalt bruger dit betalingskort.
Du kan bruge din konto til både at sende og modtage penge i mange forskellige sammenhænge i det meste af verden og ikke kun i forhold til Poecilia Scandinavia.

Mange sprog
Du kan læse meget mere og eventuelt oprette en konto her:
http://www.paypal.com.  Siden kan ses på mange forskellige sprog også dansk, svensk eller norsk.

Poecilia Scandinavias betalingsmail og kontoadresse er: kasserer@poecilia.org

Direkte link til betaling
Men i næste alle tilfælde vil vi have direkte link, hvor du hurtigt og nemt kan betale direkte, og hvor din indbetaling registreres øjeblikkeligt i vores system. Det gælder for eksempel kontingent, forskellige arrangementer og bogsalg.