Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

 

 

Ny Goodeide bog

Goodeide-bogen er skrevet af Michael Kempkes, Rainer Stawikowski og Michael Köch. Sidstnævnte er også oplægsholder på årets ungeføderweekend.

Bogen fortæller på 400 sider om goodeidernes biologi, deres situation i naturen og om deres pasning og pleje i akvarier.


Bogen er på tysk, men hver kapitel rummer et engelsk resume. Læs mere på forlagets hjemmeside.Viviparous Fishes II, redigeret af professor Mari Carmen Uribe, Mexico City, og professor Harry J. Grier, Florida, USA, med flere.

Det er en opfølger til Viviparous Fishes, som vi stadig sælger herfra Poecilia Scandinavias hjemmeside.  Meget videnskabelig baseret på en international videnskabelig konference i Morelia, Mexico om ungefødende fisk – og omfatter atikler om alle familier og varianter af fisk, der føder levende unger – ofte helt ned i deltaljer som ovariernes eller gonopodiernes indretning.

Forsidebilledet går helt tæt på en guppy-fødsel.

Oplaget bliver begrænset og hvert eksemplar nummereret.

Du kan bestille den her. Prisen er 1050 DKK inclusive forsendelse fra Mexico. Husk at det kan op til tre uger, før du modtager bogen. Først skal betalingen overføres til Mexico. Derefter skal bogen sendes fra Mexico. 

Klik her for at bestille Viviparous Fishes II.


Kaj Mortensen og Sten Wellejus

Fokus på Mollies. Fish Photex, 1987

Den er stadig udmærket som håndbog, men nogle af oplysningerne er forældede - og de fleste billeder er sort/hvide.

Pris: DKK 62,00 - inklusiv forsendelse i Europa


 
Klik på "Start Bestilling" allernederst for at bestille bogen.

Til bestilling ved udgiver

Viviparous Fishes
Edited by Mari Carmen Uribe and Harry J. Grier

 

Den indeholder en række meget videnskabelige artikler - og blandt andet en artsoversigt over Goodeidefamilien. Farveillustrationer.
Er ikke på lager og skal bestilles direkte hos formanden, da den skal bestilles hjem fra Mexico.

Cirka pris: DKK 1.000,00

 


 


Nye bøger på vej

Manfred Meyer: Ny ungeføderbog/leksikon. Udkommer til efteråret. Cirka 500 sider, og prisen bliver 79 Euro. Kan allerede nu bestilles direkte hos forfatteren: mailto:NDFein@t-online.de

Manfred Meyer er kendt og til tider omdiskuteret i den internationale og europæiske ungeføderverden – både i den videnskabelige verden og i akvariehobbyen. Han har skrevet utallige artikler, adskillige artsbeskrivelser og nogle populære værker. En ny bog herfra er altså ikke at kimse af. Det vil med garanti indeholde mange interessante oplysninger, synspunkter og artikler. Vi håber senere at få den med i det udvalg af bøger, vi sælger her på siden.

 

 
 


 

     
     


Bestilling er lige nu lukket.