Skandinavisk selskab for folk
der holder og holder af
ungefødende akvariefisk i naturform
Autologin:
Glemt login?

1500 dollar til bevaringsprojekt i Mexico

I det nye nummer af Poecilia Bladet kan du læse, at Poecilia har støttet genudsætning af Zoogenicus tequila i Mexico med 1500 dollar. Pengene blev uddelt på ungeføderweekenden i maj. 

Du kan også læse om weekendens foredrag, selskabets nye svenske kontaktperson, dværgtandkarpen og om at deltage i American Livebearer Association årlige convention.

Medlemmer kan hente bladet
som pdf-fil

Læs mere om Poecilia Bladet
og få et prøvenummer

 

 

 

Markerer 100 året for guppyens indtog i genetik-forskning

22. juli i år er det 100 år siden, at man på Carlsberg i København begyndte eksperimenter med det, man kaldte Maculatus guppy. Det var med til at udvikle forskning i genetik.

En gruppe af guppy-folk fra Europa besøger laboratorierne i den anledning. Det er muligt for medlemmer af Poecilia at komme med. Kontakt Poecilias formand, hvis du er interesseret.

 

Her kan du møde ungeføder-entusiaster

Jysk sommermøde i Poecilia: Lørdag den 27. august klokken 13 på naturskolen i Undallslund, Kapt. Undalls vej 1, 8800 Viborg. Det organiseres som et sammenskudsgilde - alle tager en lille ret med til frokost. Alle er også velkomne til at tage fisk med til en lille auktion - hvor fiskene doneres til Poecilia Scandinavien. 

Tilmelding til Michael Winther  eller Poecilias formand senest en uge før.

 

Gooidemøde i Goodeid Working Group (GWG) - 30. september - 2. oktober i Lissabon. Læs mere på Facebook eller på GWGs hjemmeside.